راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

  • کد خبر: ۲۴۲۷۲۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان
در تابستان امسال، دو نابغه مشهدی موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ تابستان هر سال المپیاد‌های جهانی در حالی با سطح بسیار بالا برگزار می‌شود که لازمه حضور در آن، اختصاص ساعت‌ها و سال‌ها مطالعه و شرکت در آزمون‌ها، المپیاد‌های ملی و کلاس‌های آموزشی است؛ این یعنی صرف وقت بسیاری که دانش‌آموزان باید برای رسیدن به هدف، به آن توجه کنند. «امیرحسین محمدزاده»و «سپهر چاچی» که هردو مشهدی هستند، در تابستان امسال به‌ترتیب موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و  مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

از تدریس عاشقانه معلم ریاضی تا ۵ سال تلاش دانش‌آموز برای کسب مدال جهانی

امیرحسین محمدزاده متولد ۸۵ است. او علت علاقه‌اش به ریاضی را نحوه تدریس معلم ریاضی‌اش در کلاس ششم عنوان می‌کند. او که از سال هشتم دوران مدرسه تصمیم گرفته است در المپیاد ریاضی کشوری به مدال طلا دست یابد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، می‌گوید که با پنج‌شش ساعت درس‌خواندن روزانه توانسته به هدف خود برسد؛ البته این را عنوان می‌کند که این موضوع بستگی به توان حل مسائل ریاضی دارد و ممکن است دانش‌آموز دیگری بیشتر یا کمتر از این ساعت، مطالعه نیاز داشته باشد تا در المپیاد مدال کسب کند.

به گفته او، در کلاس ششم شروع به شرکت در مسابقات المپیاد ریاضی کرده و در کلاس هشتم، برای المپیاد ریاضی کشوری شروع به مطالعه کردم. در کلاس دهم، موفق به کسب مدال نقره در المپیاد ریاضی کشور شدم. بعد از آن، در کلاس یازدهم، در مرحله کشوری المپیاد ریاضی پذیرفته شدم و در سال ۱۴۰۳، مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری را کسب کردم.

محمدزاده می‌گوید: در ادامه، برای افرادی که مدال طلا کسب کرده بودند، شش ماه کلاس برگزار کردند تا تیم جهانی را انتخاب کنند. من در تیم جهانی انتخاب شدم و بعد از آن ابتدای تیرماه به چین اعزام شدیم. در آزمون المپیاد چین، مدال برنز را کسب کردم؛ ضمن اینکه تیم ما نیز رتبه سوم را کسب کرد. بعد از دو هفته، به المپیاد جهانی انگلستان اعزام شدیم و در آنجا مدال نقره را کسب کردم.

وی در خصوص سطح این مسابقات بیان می‌کند: شصت‌وپنجمین المپیاد ریاضی جهانی که جزو آزمون‌های معتبر علمی جهان است، هفته آخر تیرماه سال جاری با حضور ۱۰۸ کشور جهان برگزار شد. ناگفته نماند که سطح این آزمون نسبت به سال‌های گذشته در سطح بالاتری بود.

علاقه امیرحسین به ریاضی باعث شده تا تصمیم بگیرد در دانشگاه شریف در رشته ریاضی محض تحصیل کند.

دوست دارم در رشته پزشکی دانشگاه تهران ادامه تحصیل دهم

سپهر چاچی دیگر دانش‌آموز مشهدی مدال‌آور در المپیاد جهانی زیست است. او با اشاره به مراحل سخت و مختلف شرکت در المپیاد، می‌گوید: تغییر دیدگاه و متفاوت‌شدن آن نسبت به اطرافمان در کنار علاقه‌مندشدن به انجام تحقیقات علمی از ویژگی‌های مثبت شرکت در المپیاد است.

این مدال‌آور مشهدی در المپیاد جهانی زیست از علاقه خود به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه تهران روایت می‌کند و می‌افزاید: دوست دارم در کنار تحصیل در این رشته، درباره تکنولوژی‌های نوین مرتبط با پزشکی نیز تحقیق کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->