انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

  • کد خبر: ۲۴۲۷۲۰
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان
در تابستان امسال، دو نابغه مشهدی موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ تابستان هر سال المپیاد‌های جهانی در حالی با سطح بسیار بالا برگزار می‌شود که لازمه حضور در آن، اختصاص ساعت‌ها و سال‌ها مطالعه و شرکت در آزمون‌ها، المپیاد‌های ملی و کلاس‌های آموزشی است؛ این یعنی صرف وقت بسیاری که دانش‌آموزان باید برای رسیدن به هدف، به آن توجه کنند. «امیرحسین محمدزاده»و «سپهر چاچی» که هردو مشهدی هستند، در تابستان امسال به‌ترتیب موفق به کسب مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی ۲۰۲۴ انگلیس و  مدال نقره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۴ قزاقستان شدند و بعد از چند سال تلاش و توکل به خدا، موفق شدند برای ایران و ایرانی افتخارات بزرگی را کسب کنند.

گفت‌وگوی شهرآرانیوز با مدال‌آوران مشهدی المپیاد‌های جهانی | از مشهد تا انگلیس و قزاقستان

از تدریس عاشقانه معلم ریاضی تا ۵ سال تلاش دانش‌آموز برای کسب مدال جهانی

امیرحسین محمدزاده متولد ۸۵ است. او علت علاقه‌اش به ریاضی را نحوه تدریس معلم ریاضی‌اش در کلاس ششم عنوان می‌کند. او که از سال هشتم دوران مدرسه تصمیم گرفته است در المپیاد ریاضی کشوری به مدال طلا دست یابد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، می‌گوید که با پنج‌شش ساعت درس‌خواندن روزانه توانسته به هدف خود برسد؛ البته این را عنوان می‌کند که این موضوع بستگی به توان حل مسائل ریاضی دارد و ممکن است دانش‌آموز دیگری بیشتر یا کمتر از این ساعت، مطالعه نیاز داشته باشد تا در المپیاد مدال کسب کند.

به گفته او، در کلاس ششم شروع به شرکت در مسابقات المپیاد ریاضی کرده و در کلاس هشتم، برای المپیاد ریاضی کشوری شروع به مطالعه کردم. در کلاس دهم، موفق به کسب مدال نقره در المپیاد ریاضی کشور شدم. بعد از آن، در کلاس یازدهم، در مرحله کشوری المپیاد ریاضی پذیرفته شدم و در سال ۱۴۰۳، مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری را کسب کردم.

محمدزاده می‌گوید: در ادامه، برای افرادی که مدال طلا کسب کرده بودند، شش ماه کلاس برگزار کردند تا تیم جهانی را انتخاب کنند. من در تیم جهانی انتخاب شدم و بعد از آن ابتدای تیرماه به چین اعزام شدیم. در آزمون المپیاد چین، مدال برنز را کسب کردم؛ ضمن اینکه تیم ما نیز رتبه سوم را کسب کرد. بعد از دو هفته، به المپیاد جهانی انگلستان اعزام شدیم و در آنجا مدال نقره را کسب کردم.

وی در خصوص سطح این مسابقات بیان می‌کند: شصت‌وپنجمین المپیاد ریاضی جهانی که جزو آزمون‌های معتبر علمی جهان است، هفته آخر تیرماه سال جاری با حضور ۱۰۸ کشور جهان برگزار شد. ناگفته نماند که سطح این آزمون نسبت به سال‌های گذشته در سطح بالاتری بود.

علاقه امیرحسین به ریاضی باعث شده تا تصمیم بگیرد در دانشگاه شریف در رشته ریاضی محض تحصیل کند.

دوست دارم در رشته پزشکی دانشگاه تهران ادامه تحصیل دهم

سپهر چاچی دیگر دانش‌آموز مشهدی مدال‌آور در المپیاد جهانی زیست است. او با اشاره به مراحل سخت و مختلف شرکت در المپیاد، می‌گوید: تغییر دیدگاه و متفاوت‌شدن آن نسبت به اطرافمان در کنار علاقه‌مندشدن به انجام تحقیقات علمی از ویژگی‌های مثبت شرکت در المپیاد است.

این مدال‌آور مشهدی در المپیاد جهانی زیست از علاقه خود به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه تهران روایت می‌کند و می‌افزاید: دوست دارم در کنار تحصیل در این رشته، درباره تکنولوژی‌های نوین مرتبط با پزشکی نیز تحقیق کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->